Menu

De beste hondensnacks vinden; zo doe je dat!

Of je nu pas sinds kort hondeneigenaar bent of iets nieuws wil proberen voor jouw viervoeter, het is niet zo gek als je niet precies weet wat je zoekt en waar je het kunt vinden.

Omdat wij ons bij Dogbite specialiseren in honden kauwsnacks en voeding, hebben we een breed assortiment om uit te kiezen! Maar hoe weet je nu eigenlijk welke snack bij jouw hond past?

Daar hebben we iets op bedacht! Namelijk, onze snackfinder.

De snackfinder is een keuzehulp tool waarmee je door middel van het beantwoorden van enkele vragen over jouw hond uiteindelijk tot een selectie van producten komt die geschikt zijn!

Hoe werkt het?

Eerst vragen we je naar de grootte van je hond, hierbij kun je kiezen uit kleine, middel grote en grote hond.

Als tweede zijn we benieuwd of jouw hond een voorkeur heeft voor zacht, medium of harde snacks. Zoek je zelf naar een snack met een specifieke hardheid, vul deze dan hier in.

Vervolgens vragen we naar de leeftijd van je hond, je hebt een puppy (t/m 12 maanden), een junior (t/m 24 maanden), een volwassen hond (t/m 7 jaar) of een senior (vanaf 7 jaar). Let op: deze fases kunnen afwijken, afhankelijk van de grootte van je hond.

Als laatste vul je in of jouw hond allergisch is of niet. In het geval dat je hier ‘’ja’’ klikt, tonen we je enkel hypoallergene hondensnacks, dit zijn snacks die een laag risico hebben op allergische reacties bij honden.

Zodra je doorklikt naar ‘’Bekijk producten’’ verschijnt er een selectie aan snacks die bij jouw hond passen. Vanaf deze pagina kies je dus met een gerust hart enkele snacks om thuis te proberen en jouw hond lekker te verwennen!